• پنجشنبه، 2 ارديبهشت 1400

آموزش عکاسی از کیک و کاپ کیک

عکاسی از کیک:

برعکس چندتا محصول قبل که باید حتما از چند زاویه مختلف عکاسی میکردیم تو بحث عکاسی از شیرینی(با توجه به نکات خاص) لازم است از همه زاویه ها استفاده کنید.

لطفا توجه کنید که در صورتی که شیرینی مورد نظر شما دارای طرح ساده باشد، از زاویه صفر درجه (یعنی از جانب) بهترین نمایش را ارائه می‌دهد تا از زاویه نود درجه (یعنی از بالا).
بهتر است از زاویه صفر درجه عکاسی کنید و یک تصویر کامل و قابل قبول را انتخاب کنید.

نیازی به عکاسی از زوایای دیگر نیست، زیرا هدف شما نمایش محصول و طرح آن است.

با این حال، برخی محصولات دارای جزئیاتی هستند که نیاز به عکاسی از دو یا سه زاویه (صفر درجه، نود درجه و چهل و پنج درجه) است .

چرا این همه زاویه؟!

این عمل به منظور نمایش دقیق و دقیق تر محصول و تأکید بر ظرافت و تمیزی کار انجام می‌شود تا مشتریان با اطمینان خاطر انتخاب کنند.

همچنین باعث ایجاد اعتماد سازی و یک نشانه از حرفه‌ای بودن شما در این صنعت محسوب می‌شود.
مثل این کیک که از همه زاویه ها ازش عکاسی شده است ، این نشان دهنده  اعتماد به نفس فروشنده می باشد و نیازی نیست که برای هر محصول ده تا پست بگذارد.

گاهی طرح روی کیک به گونه‌ای است که باید از زاویه چهل و پنج درجه عکاسی کنید. به عنوان مثال، اگر میخواهیم ارتفاع کیک و طرح زیبای روی آن را نمایش دهیم، از زاویه چهل و پنج درجه بهترین زاویه برای عکاسی خواهد بود .

اما زمانی که میخواهید از برش کیک عکس بگیرید یا از ارتفاع یک چیز کیک به هیچ عنوان با زاویه نود درجه عکاسی نکنید چون در این زاویه ارتفاع کیک مشخص نمیشود.
در اینجا اگر میخواید ارتفاع مشخص باشد از زاویه صفر درجه استفاده کنید و اگر می خواهید طرح کیک مشخص باشد در زاویه 10_20 درجه عکاسی کنید.

در برخی موارد هم میتوانید از زاویه چهل و پنج درجه استفاده کنید.


پس با توجه به نکاتی که گفتم ببینید طرح کیک مورد نظرتون چیه که بعدش با زاویه مخصوص خودش ازش عکاسی کنید.


عکاسی از شیرینی:
در بحث عکاسی از شیرینی های شبیه عکس زیر که نیاز است  ارتفاع و محتوای داخل شیرینی دیده شود بهترین ایده این است که  همه شیرینی ها را در یک کادر بچینید و عکاسی کنید.


عکاسی از رولت:


برای عکاسی از رولت بهترین زاویه برای عکاسی گزینه 10_20 درجه است چون:

  • اگر روی شیرینی رولت طرح خاصی نداشته باشیم در این زاویه هم قابل مشاهده است و نیاز نیست از زاویه بالا عکاسی کنیم که ارتفاع شیرینی رولت دیده نشود (چون مشخص شدن  ارتفاع رولت مهم تر است ).
  • و نکته دیگر نیازی نیست خیلی از زاویه روبه رو  ( صفر درجه ) عکاسی کنیم  چون لازم است طرح و تزئینات روی شیرینی رولت هم در عکس باشند.

پس میتوان گفت جامع ترین کادر زاویه 10_20درجه است که طرح ، بافت و ارتفاع شیرینی مشخص باشد.
عکاسی از کاپ کیک:


نکته خیلی مهم در عکاسی کاپ کیک این است که فقط از زاویه بالا عکاسی نکنید . چون ارتفاع همه کاپ کیک ها یکی نیست ممکنه مشتری با تصور خودش کلی کاپ کیک سفارش بدهد و وقتی به دست مشتری رسید طرح کاپ ها درست است اما ارتفاع آن ها کم یا زیاد تر است.


بهترین زاویه برای عکاسی از کاپ کیک ها چهل و پنج درجه است. نکته ای تکراری است  اما باید بدانید  که در عکاسی از شیرینی و کیک مهم است که ارتفاع ، جزئیات و تزئینات در عکس به خوبی نمایش داده شوند. گاهی طرح از زاویه بالا خود را  نشان نمیدهد ؛ پس اینجا بهترین زاویه صفر درجه است که هم ارتفاع و هم طرح کاپ کیک ها را دارید :)

دقت کردین بکگراند کارها چقدر ساده بود؟ پس نیازی نیست خیلی هزینه کنید کافی است  چندتا بکگراند ساده آماده کنید تا از شیرینی ها عکاسی کنید .


دانلود فایل مقاله

پرمخاطب