- دوشنبه، 28 فروردين 1402
آموزش عکاسی از غذا
اگر به تازگی شروع به یادگیری عکاسی از غذا کرده اید، شاید گرفتن عکس هایی که در ذهن خود تجسم کرده اید، برای شما دشوار باشد.
این سبک از عکس ها باید ساده باشند تا مخاطب بتواند روی غذا تمرکز کند و باید آنقدر لذیذ و فریبنده به نظر برسند که مخاطب را به خوردن آن غذا ترغیب کند.
در این مقاله به چند نکته مهم در عکاسی از غذا اشاره می کنیم .
اول از همه از نور مستقیم استفاده کن!
در عکاسی از غذا مانند دیگر سبک های عکاسی نورپردازی مهم ترین نکته ای هست که باید به آن مسلط باشید، چون نور می تواند عکس شما را بسازد یا خراب کند .
بیشتر عکاسان برای اینکه به سوژه خود جلوه بیشتری بدهند از نور طبیعی استفاده می کنند ولی اگر شما شرایط استفاده از نور طبیعی را ندارید و می خواهید در طول عکاسی نور ثابتی را داشته باشید پیشنهاد ما به شما نور مصنوعی هست.
همچنین باید گفت ادیت و ویرایش تصاویرتان هم آسان تر می شود و محدودیتی هم از لحاظ زمانی نخواهید داشت. اما نکته ای که حتما باید رعایت کنید استفاده از رفلکتور و نورپردازی غیر مستقیم است ، با نورپردازی مستقیم روی سوژه تمام جزییات را از دست می دهید و عکسی صاف و غیر جذاب خواهید داشت.
فراموش نکنید نورپردازی از جهت های مختلف را هم متحان کنید تا به نتیجه دلخواه خود نزدیک شوید .